Jornades Olmix

Els equips de Olmix Plant Care i Servicentre, organitzarem una jornada tècnica sobre viticultura i fructicultura. A Vilatenim (Catalunya, Espanya) el passat 12 de febrer.

El programa va consistir en dues conferencies.

La primera citarem les paraules de Thierry Audier, especialista de fructicultura de Olmix:

El canvi climàtic esta canviant l’evolució de la vinya tal y com la coneixem. La clau resideix en millorar els diferents paràmetres de qualitat en el vi, així com procurar reduir sempre la carga fúngica. A més, es vital ajuadar la vinya en els processos clau com la floració. En aquests aspectes, productes como SeaMel Barricade ens poden ajudar”

 

La segon citarem a José Ángel Macho, responsable regional de Olmix Plant Care:

“L’objectiu es estimular de forma natural les defenses dels cultius fructícoles, ja que això resulta en arbres més forts i en una producció més homogènia. Per això, en Olmix aconsellem l’aplicació via foliar dels extractes d’algues i micronutrients aportats per la gama de bio-estimulants Seamel. Per altre banda, l’ús del complexa orgànic SeaMel Barricade i el fertilitzant Melstar S durant la parada hivernal es una alternativa per realitzar un control efectiu de plagues i malalties reduint la toxicitat en els sòls”

 

Més informació a la plana web de Olmix

Tornar al llistat